privéles

Posted on oktober 29, 2014 by - Geen categorie

Aziza wil graag haar kennis en ervaring delen, en een persoonlijke dans voor jou aanleren. Wil je de technieken van de sluiers bijwerken of  wil je een magische dans brengen voor je vrienden? Wat je wil, kunnen we samen bespreken!

2 Responses to “privéles”

 1. Natalie Helsen on

  Hallo

  Ik ben journaliste bij De Morgen Magazine. Wekelijks brengen we in ‘My Weekend’ het verhaal van wat iemand met een leuke/interessante/mooie hobby tijdens het weekend doet: telkens met een mooie foto, een leuk kort interview en de weekendtips van wie aan het woord is.

  Ik vroeg onlangs even aan Jo Van den Bulck (haar dochter is een van mijn beste vriendinnen) of zij niemand met een leuk verhaal kende voor deze rubriek. Daarbij dacht ze spontaan van jou en noemde ze je enthousiast dé buikdanseres van Antwerpen en omstreken. (Ik moest je trouwens veel groetjes van Jo doen.)

  Je ziet me dus al aankomen met mijn vraag: ik hoop dat je graag eens meewerkt aan een My Weekend. Ik heb begrepen dat je les geeft maar in het weekend ook optredens doet. Zouden wij jou tijdens een van die lessen eens mogen fotograferen en je daarop volgens mogen interviewen? Ik denk dat het een heel knap stuk zou zijn én eens licht op een minder bekende, maar heel intrigerende, hobby kan schijnen.

  Praktisch:
  De fotograaf komt langs wanneer het jullie beiden past en heeft meestal een kwartiertje tot twintig minuten nodig om de foto te nemen. Het interview dat volgt dan later telefonisch of we zien dat er een journalist langs kan komen als het in jullie gezamenlijke agenda’s past. Het interviewtje duurt meestal twintig minuten.

  Via deze link kan je alvast enkele voorbeelden uit vroegere nummers vinden:
  https://www.dropbox.com/sh/r25ing07098fs8q/AADX7gTpuVKbpuZnaO_awkGza?dl=0

  Hopelijk werk je graag mee, zou volgens mij super zijn!

  Me contacteren kan je alvast via natalie.helsen@demorgen.be of op 025566900.

  Groetjes en alvast een prettige dag

  Natalie

  Beantwoorden

Reageer

 • (will not be published)