wat is buikdans

    Waarom Buikdans 

omdat ik me verbonden voel met de oorsprong,het ritueel, het geheim en de vrouwelijke creatieve kracht. Ik vind de bewegingen diep betoverend.

Een perfecte mix: fijn, sterk, gewoon, ademend, scherp, zacht, strak, los,gebonden en toch vrij!

De kracht van zachtheid

Buikdans is een oneindige bron van vrouwelijkheid, kracht en inspiratie. Oorspronkelijk, duizenden jaren geleden was het een vruchtbaarheidsdans, een ritueel ter ere van de scheppingskracht en van het leven.

Nu vandaag is buikdans nog steeds symbool voor plezier en levensvreugde, het is lekker voor je lichaam, het geeft je energie, je spieren worden er soepel, stevig en ontspannen van. Je golft en trilt met je hele lijf.

Buikdansen is een deel van mijn leven, dat meegroeit en verandert. Het is een bron van inspiratie en plezier!

Daarom vind ik het fijn dit met anderen te delen en hen zo te helpen om hun eigen weg te vinden.

Bewaren

Bewaren